søndag 26. juni 2011

Fader Thomas takker for hjelpen

Første søndag i juni gjestet fader Thomas St. Paul menighet og hadde innsamling til St. Joseph Hospice for døende og nødlidende som han driver i India.

Fr. Thomas foran St. Paul i juni
Hver sommer reiser fr. Thomas i Europa for å realisere midler til hospicene i Tamilnadu og Chennai i India. I år var han i Bergen for tredje år på rad. Det førte til at 25 595 kroner nå er satt inn på den norske støtteforeningens konto.

- Hjertelig takk
- Jeg takker hjerteligst for støtten! Det betyr mye for både meg, mine medhjelpere og for pasientene, sier fr. Thomas.
Han er også veldig glad for at han fikk møte rektor, lærere og elever ved St. Paul skole som er en sterk støttespiller gjennom innsamling under den årlige SOS-festen i oktober.
- Jeg takker for velvilje, for varme og omtanke under mitt besøk, sier fr. Thomas.
Han fikk overnatte hos søstrene på Marias Minde og hilser også dem.

Verdensomspennende nettverk
Etter å ha vært i Bergen reiste fr. Thomas videre til Berlin der han var gjest hos St. Ludwic menighet. Han skal også besøke England, og ha innsamling i sin egen tidligere menighet i Leeds før han drar tilbake til Tyskland og Köln. I slutten av juli går turen til Amerika for første gang - til Chicago. Fr. Thomas har som langsiktig mål å ha et verdensomspennende nettverk rundt nødhjelpsarbeidet i India.
Nylig fikk hospicet overta en ambulanse fra et offentlig sykehus, etter at fr. Thomas i seks år har kjørt rundt i Indias bakgater og plukket opp hundrevis av dødssyke og døende mennesker i sin egen personbil.

Norsk støtteforening

- I fjor startet vi "Forening til støtte for St. Joseph Hospice" i Norge, forteller Ingvild Sjo, leder i foreningen.
Til nå er det rundt 20 mennesker som er faste givere og støtter med månedlig beløp i Norge.
- Flere er selvsagt velkommen til å bidra. Vi tror at dette tallet vil øke av seg selv etterhvert, for vi synes det er stas å få være med og hjelpe fader Thomas. Kontonummer er 1254.05.63401, sier Ingvild Sjo, som kan nås på mobil: 93 47 97 66 og e-post ingv-sj@online.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar