mandag 21. mars 2011

Nye søstre etablerer seg på Marias Minde

Marias Minde. Foto: Knut Georg Flo
Torsdag 24. mars klokken 11.50 lander fem søstre fra "Søstrene av Det Hellige Kors av Nha Trang" på Flesland, etter å ha vært på reise fra Vietnam i over et døgn. Bli med og ta imot dem!

Kongregasjonen etablerer seg på Marias Minde, der de skal disponere andre etasje. De ni St. Franciskus Xaveriussøstrene skal fortsatt bo på Marias Minde.

Vil lære norsk
De fem unge, nyankomne søstrene fra Vietnam vil få hjelp til å finne seg til rette av sr. Madeleine, som er utdannet sykepleier og allerede har bodd i Norge i mange år. Sr. Madeleine er overført fra Søstrene av Det Hellige Kors' ordenshus i Hønefoss. Hun snakker godt norsk, mens de fem andre søstrene umiddelbart vil gå i gang med å lære norsk. 

Stor velkomstmesse
Det blir en stor velkomstmesse for å ønske de nye søstrene velkommen på Marias Minde søndag 27. mars klokken 10.00. Alle menighetens prester vil delta. Etter messen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i søstrenes refektorium.

Misjonskongregasjon
Søstrene av Det Hellige Kors er en misjonskongregasjon, og vi siterer omtalen av dem fra katolsk.no: "Søstrenes liv er å fortsette Herren Jesu Kristi lidelses liv. De ber for hedningene at de må oppdage Herrens lys og komme til troen. De ber for synderne, at de omvender seg ved bønn, ved faste og lidelse, de lever i fromhet, helliggjør sitt liv og skal være forbilder for andre."

Marias Minde ligger i Ytre Sandviken i Bergen, og har adresse Nylandsveien 31.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar