lørdag 19. november 2011

Kunngjøringer søndag 20. november 2011

  • Fredag 25. november skal det være ungdomsmesse i St. Paul kirke kl. 19.00. Det er en messe forberedt av ungdom og der ungdommen deltar under messen med sang og spill, tilbedelse og bønner. Vi møtes i arenaen på St. Paul skole klokken 15.30 for å forberede messen, og samles i kantinen etter messen for mat og underholdning. Du er hjertelig velkommen! For mer informasjon, ta kontakt med Eirik Sukke etter messen. 
  • Søndag 27. november deltar St. Paul menighet ved lystenningen på utsiktsplatået på Fløien. Ceciliakoret synger advents- og julesanger i inngangshallen til Fløibanen fra kl 12.15 til 12.45. Sogneprest Dom Alois holder en kort andakt klokken 13. Etterpå er det kirkekaffe i Fløirestauranten.
  • Tirsdag 29.november kl.18 til 20 er det obligatorisk brannvernkurs for alle frivillige og ansatte som bruker lokaler i St Paul menighet. Oppmøtet er på personalrommet på skolen. Merk deg datoen og tidspunktet, og møt opp! 
  • Det skal være barnehelg for barn fra 3. til 7. klasse på St. Paul skole 2. – 4. desember. Påmelding og deltakeravgift, kr. 250, leveres til menighetskontoret. 
  • Etter høymessen er alle hjertelig velkommen i krypten til kirkekaffe. Legfransiskanernes bokstand er åpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar