onsdag 21. september 2011

Ungdomsmesse i St. Paul kirke

En gang i måneden arrangerer St. Paul menighet ungdomsmesse. Messen er beregnet for deg som er ungdom, og første ungdomsmesse i høst er fredag 23. september. Du kan selv være med på å forberede messen.

SÅ hva er en ungdomsmesse?
Messen er Den Katolske Kirkes viktigste feiring av Guds mysterier, nemlig at Han ble menneske som oss, og døde og oppsto for vår frelses skyld. Det er det mest sentrale i vår tro. Under messen deltar vi i Jesu liv ved å høre Guds ord, be, tilbe, synge og størst av alt, å bli ett med Han når vi mottar hans legeme og blod under kommunionen. Messens form kan være litt forskjellig, men hensikten med alle katolske messer er den samme.

Ungdomsmesse betyr at messen er for ungdom. DU, som den du er, kan være med å planlegge hvilke sanger og bønner og tekster som skal leses under messen. Det er veldig viktig at nettopp DU får mulighet til å være med å uttrykke dine bønner, dine sangønsker og finne din måte å komme nærmere Gud på og uttrykke din tro på.

Vi tenker å ha et band som spiller under messen, et forsangerkor, noen som kan lese bønner og noen som kan lese tekster. I tillegg trenger vi noen som kan forberede underholdning og mat til etter messen. Da samles vi i kantinen på skolen for mat og moro! :) Vi bruker søndagens tekster, slik at ungdomsmessen teller som en søndagsmesse for konfirmanter.

Første ungdomsmesse er fredag 23. september. Vi møtes i arenaen på St. Paul skole.

Vennlig hilsen
Eirik Sukke
Ungdomsarbeider i St. Paul menighet
esukke@hotmail.com

Program
15:30 Forberedelse (til messen, mat og underholdning etterpå)
19:00 Messe.
20:00 Mat og Moro i kantinen.

Du er hjertelig velkommen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar