mandag 21. februar 2011

Lyst til å bli ministrant?

Ministrantlaget i St. Paul menighet heter St. Stefanus ministrantlag. De bistår prestene under feiringen av messen og andre liturgiske handlinger. Vil du bli med?

St. Paul menighet har nesten 90 ministranter.
Det er nå nesten 90 medlemmer i St. Stefanus ministrantlag. I St. Paul kirke er det mange messer i løpet av en uke, noe som gir massevis av anledninger til å ministrere.
Ministrantlaget har øvelser hver første fredag og søndag i måneden. Da har de øvelser som består av enten teoretisk øvelse på St. Paul skole, eller praktisk øvelse i kirken. De har også opplæring i troen (katekese).

Mye moro
Hvert år deltar St. Stefanus ministrantlag i junior-NM og senior-NM i ministrering. De mest iherdige av seniorministrantene får dessuten dra på tur til Østerrike, til Augustinerkorherrenes kloster.

Ministrantlaget arrangerer sosiale sammenkomster, for eksempel grilling om sommeren når det er fint vær, LaserTag på Wasteland eller kinobesøk hvor ministrantlaget betaler halve billetten.

Bli ministrant?
Dom Lukas Lorf-Wollesen er ansvarlig prest for ministrantlaget. Thuc Hoang er leder, mens Nguyen Cong Nguyen er nestleder. Noen av ungdommene er dessuten aspirantledere.

Du må ha gått til første kommunion før du kan bli ministrant. Hvis du har lyst til å bli ministrant, ta kontakt med ministrantleder Thuc Tuan Hoang, mob. 45 05 38 88, eller ansvarlig prest Dom Lukas Stefan Lorf-Wollesen, mob. 97 60 53 27.

Hjemmeside og Facebook
St. Stefanus ministrantlag har en egen hjemmeside: http://www.ststefanus.com. Ministrantlaget er også aktive på Facebook. For deg som er ministrant eller tenker på å bli det - legg til St. Stefanus ministrantlag som din venn på Facebook!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar