fredag 11. februar 2011

Påskeleirer for konfirmanter og konfirmerte

Påsken feirer du best på leir!
Er du konfirmant i 2011? Eller ferdig konfirmert? Da inviterer Norges Unge Katolikker (NUK) deg til påskeleirene sine!

NUK er Kirkens egen barne- og ungdomsorganisasjon. De arrangerer tre populære påskeleirer for ungdommer denne påsken: To for konfirmanter og én for konfirmerte.

En helt spesiell uke
Påsken er den viktigste høytiden vi feirer i Den Katolske Kirke. Påskeleirene vil ta utgangspunkt i hele påskeberetningen og skape en fantastisk, minnerik og levende uke du sent vil glemme.
Kunne du tenke deg en uke på leir sammen med andre ungdommer på din egen alder, samlet for å feire selve kjernen i vår katolske tro; nemlig Jesu død og oppstandelse gjennom påskens liturgi? Kunne du tenke deg nye venner fra hele Norge, og et fellesskap som bare finnes på leir? Vil du skape minner du kommer til å huske til du er 90? Vel, da er det bare en ting å gjøre: Meld deg på i dag! Påsken feirer du best på leir!

Korsvei på Mariaholm.
Konfirmant i 2012?
Er du konfirmant neste år, men har lyst til å bli med på leir i år? Da kan du delta dersom det er ledige plasser når påmeldingsfristen går ut 17. mars. Vent i så fall til da med å melde deg på. Hvis det er ledige plasser vil påmeldingen holdes åpen i noen dager etter 17. mars. Fra 17. mars er det også mulig for ikke-katolikker å melde seg på. Kanskje du har noen ikke-katolske venner som du vil reise sammen med?

Generell informasjon:
Leiruke: 17. – 24. april 2011 (Palmesøndag til 1. Påskedag)
Påmeldingsfrist: 17. mars.

Pris: 1900 kr. for NUK-medlemmer
2300 kr. for ikke-medlemmer

NUK gir reisestøtte til deltakere fra Vestlandet. Medlemskap i NUK koster 100 kroner. Alle konfirmanter i St. Paul er allerede medlemmer i NUK. For mer info om NUK se www.nuk.no

Leiren for konfirmerte er på Mariaholm, en time utenfor Oslo, og leirsjef er Marius Benedict Horn. Leirene for konfirmantene er på Gulsrud Leirsted ved Tyrifjorden en time utenfor Oslo, og på Skogstad Leirsted på Eina, sentralt på Østlandet.

Meld deg på i dag!
Påmeldingen til påskeleiren for konfirmanter skjer her på www.checkin.no.
Påmeldingen til påskeleiren for konfirmerte skjer her på www.checkin.no.
På Checkin.no finner du også mer info om leirene. Husk at leirene kan bli fulle før påmeldingsfristen er gått ut. Meld deg på i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar