torsdag 31. mars 2011

Bli med på Called - et tverrkristent misjonsarrangement for og av unge

St. Paul menighet er én av de mange menighetene som står bak Called fredag 1.-lørdag 2. april. Calleds utfordring til de unge kristne i byen er klar: Ta oppdraget Jesus har gitt oss på alvor, og stå sammen om det!

Fredag kveld klokken 20.00 kommer fr. Arnfinn Haram, dominikanermunk, for å tale om oppdraget som er temaet  for Called: "Dere skal være mine vitner i Bergen og hele Norge, i Europa og like til jordens ender." (omskrevet fra Apg 1,8). Called er for deg som er ungdom eller student, og arrangeres av mange ulike menigheter og kristne organisasjoner i Bergen.

www.called.no kan du lese all informasjon om Called 2011. Dette er kortversjonen av programmet:

Fredag 1. april: 

Kl 20.00: Møte i Salem (Sigurds gate 6, like ved Magnus Barfot kino). Fr. Arnfinn Haram O.P. taler.

Lørdag 2. april:
Kl 11.00-13.00: Elleve spennende seminarer på St.Paul skole (se mer på called.no)
Kl 13.00-17.00: Outreach i Bergen sentrum
Kl 20.00: Møte i Salem. Chris Jennings fra Frikirken taler.
 

Hjertelig velkommen til en helg med felleskap på tvers av menigheter hvor det blir god undervisning både på møter og seminarer. En helg hvor vi skal sammen lovsynge og prise Jesus for den Han er. Hvor vi skal gå ut til Bergen by og sammen velsigne byen på ulike måter. For vi er alle kalt (eller Called) til å følge Jesus og til å ta del i det oppdraget Han har gitt oss. Bli med!

Klikk her for å se en promovideo som ble laget til Called i fjor.

Oppdatering 4.4.2011: Over 600 unge kristne fra ca 14 til ca 35 år kom på Called-møtene i Salem 1. og 2. april. Her kan du lese et referat av p. Arnfinn Harams tale. Du kan også lese om Called i Vårt Land (papiravisen) torsdag 7. april.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar