tirsdag 15. mars 2011

Siste frist for påmelding til påskeleir er torsdag

Er du konfirmant i 2011? Eller ferdig konfirmert? Da inviterer Norges Unge Katolikker (NUK) deg til påskeleirene sine! 

Påsken feirer du best på leir!
Kunne du tenke deg en uke på leir sammen med andre ungdommer på din egen alder, samlet for å feire selve kjernen i vår katolske tro; nemlig Jesu død og oppstandelse gjennom påskens liturgi? Kunne du tenke deg nye venner fra hele Norge, og et fellesskap som bare finnes på leir? Vel, da er det bare én ting å gjøre: Meld deg på i dag! Påsken feirer du best på leir!

Påmeldingsfristen går ut torsdag 17. mars, så her er det bare å få slengt seg rundt. Er du konfirmant neste år, men har lyst til å bli med på leir i år? Da kan du delta dersom det er ledige plasser når påmeldingsfristen går ut 17. mars. Fra 17. mars er det også mulig for ikke-katolikker å melde seg på (dersom det er ledige plasser). Kanskje du har noen ikke-katolske venner som du vil reise sammen med?

Gjør deg klar for en påske du kommer til å huske til du blir 90!

Les mer om påskeleirene her.

Oppdatering 18. mars kl. 14.18: NUK melder om at de nå har 3 - tre - ledige plasser på påskeleiren for konfirmanter! De har også flere ledige plasser på påskeleir for konfirmerte, og holder påmeldingen åpen noen dager til, så meld deg på NÅ!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar