torsdag 24. mars 2011

Solid pressedekning av nonnenes etablering på Marias Minde

VEL FREMME: Nonnene i reiseantrekk. Til venstre er sr. Madeleine i hverdagsantrekk.
Foto: Kari Berle
Hele fire presseteam var i aksjon i dag da Søstrene av det hellige kors ankom Marias Minde. Journalister fra både tv, radio og avis dekket den historiske begivenheten.

1. NRK Hordaland TV var på Flesland og fulgte søstrene til Marias Minde. I kveldens Vestlandsrevyen (18:40-sendingen) finner du innslaget "Nye nonner": http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/256695/ NRK Hordaland kommer tilbake og lager en fyldig TV-reportasje på søndag.

2. Også NRK P1-programmet Her og nå var både på Flesland og på Marias Minde. Her ligger dagens Her og nå (velg 24.mars): http://www.nrk.no/programmer/sider/her_og_naa/ Denne avspilleren har dessverre ikke minutthenvisning, men reportasjen er helt mot slutten av sendingen, ca 7 mm fra høyre enden. Hvis du ikke hører noe: Endre båndbredden ned til + eller ++.

3. Kateket Ragnhild Aadland Høen var gjest i studio i formiddagssendingen til NRK Hordaland radio, der hun ble intervjuet om de nye nonnene: NRK P1 Formiddag 24.03.11 12:07 Intervjuet er ved 06:30-09:32 og 12:50-15:27.

4. Også BA (Bergensavisen) var på plass både på flyplassen og på Marias Minde. Sak kommer i papiravisen i morgen fredag. BA vil komme tilbake og lage en enda grundigere reportasje med nonnene ved en senere anledning.

Førstkommende mandag kommer i tillegg en journalist fra Kristelig Pressekontor (KPK) til Marias Minde for å lage en reportasje som vil bli sendt ut gratis til alle landets avisredaksjoner.

St. Paul-bloggen kommer tilbake med egne nyheter fra nonnenes etableringsdag .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar