tirsdag 15. mars 2011

St. Paul arrangerer leir for 3. til 7. klasse i april

Nå er det tid for ”Helg for barn og unge” igjen!

Leirsjef Romina Salazar
Romina Salazar blir leirsjef for denne helgen og vil invitere DEG i aldersgruppen 3. til 7. klasse til noen dager med mye moro 1.-3. april!

Denne gangen kommer vi ikke til å være på skolen, men på Lønningstrand, et utrolig koselig leirsted litt utenfor byen. Det ligger ikke så langt i fra Flesland, og har masse grønt areal og uteområde. Det blir en gøyal helg med flotte ledere, gøyale aktiviteter og mye annen moro der du blir kjent med andre barn og unge i St. Paul menighet. Dessuten kan du lære mer om troen din :)

Her er de opplysningene du trenger:
Sted: Lønningstrand leirsted (Fleslandsveien 72) - http://www.lonningstrand.no/
Tidsrom: 1.-3. april 2011
Pris: 450,- (inkl. mat, overnatting og buss)

Oppmøte: Fredag 1. april kl. 16.30 (vær presis!). Inne på Bergen Storsenter (på baksiden, ved Vinmonopolet – mot bussene).Vi er tilbake på Bystasjonen søndag ca. kl 18.

Ta med: Dynetrekk, putetrekk og laken, toalettsaker (håndklær, toalettmappe etc), klær til å være borte en hel helg, varme uteklær (vi kommer til å være en del UTE), innesko og masse masse godt humør :)

Påmeldingsfrist: Søndag 27. mars 2011. Lever påmeldingskjemaet med 450,- kroner til menighetskontoret eller til prestene.

Fyll ut påmeldingsskjemaet som du finner i kirken og på menighetskontoret, eller send en e-post med info til Romina eller katekeseleder Ragnhild: romina.rojas.salazar@gmail.com og ragnhild.aadland.hoen@katolsk.no

Til påmeldingen trenger vi å vite: Fullt navn, adresse, fødselsdato (alder), mobilnr. til foreldre/foresatte, allergier og matallergier, andre hensyn vi bør kjenne til, har deltaker med medisiner, eventuelt hvilke, blir barnet hentet eller reiser han/hun alene hjem fra Bystasjonen søndag, er deltakeren katolikk, er han/hun kjent med at det er et katolsk arrangement?

Ta kontakt med leirsjef Romina Salazar dersom du har noen spørsmål, mobilnr. 924 17 820.

Dette blir gøy, så meld deg på i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar